Onze praktijk

Tandartsenpraktijk Ter Gouwe is opgericht door tandarts Gert-Jan Bos. Hij heeft tandheelkunde gestudeerd aan de ACTA te Amsterdam, waar hij is opgeleid met de meest moderne behandelmethoden die er op dit moment bestaan binnen de tandheelkunde.

Voordat hij zich vestigde in Bergen op Zoom heeft hij in een ervaren, moderne praktijk gewerkt. De goede ideeën die hij daar heeft opgedaan ten aanzien van behandelingen en praktijkvoering brengt hij nu ten uitvoer in zijn eigen praktijk.Bij Ter Gouwe werken een tandarts, een mondhygiëniste en een preventie- assistente. De nadruk in de praktijk ligt op preventie, immers voorkomen is beter dan genezen.
U kunt voor alle voorkomende tandheelkundige behandelingen bij ons terecht, maar zonodig zullen wij u doorverwijzen naar meer gespecialiseerde artsen, bijvoorbeeld een kaakchirurg.
Bij alle behandelingen is er aandacht voor uw wensen en vragen en wordt er vervolgens zorg op maat geboden.

Gert-Jan Bos heeft affiniteit met het behandelen van kinderen en angstige volwas-senen.
Zij worden behandeld volgens een specifieke, (kind)vriendelijke methode. Hierdoor voelen zij zich gemakkelijker en niet, of minder bevreesd.

Deze persoonlijke benadering zult u ook ervaren bij onze vriendelijke assistentes. Zij zijn er om u te helpen bij het plannen van afspraken en begeleiden u bij uw behande-lingen.
Bel gerust voor vragen over het maken van een afspraak (0164-231395).

Tot ziens in onze praktijk!